Prijava

Vaša prijava

VIDEO Svrgnut Dražen Barišić


Završeni su pregovori oko preuzimanja ključeva grada Velike Gorice. U 18,15 sati ‘Nesuvisla lista MOŠT’ na čelu s Princom Fašnikom sa vlasti je svrgnula gradonačelnika Dražena Barišića.

 „Jedno pet puta mu je zapeo ključ za kragnu dok ga je skidao s vrata, ali je rekao da mu nije teško. Tuguje, lupa s glavom po zidu jer ovih dana mu je sve džabe kaj je do sad napravil“, izjavio je Princ Fašnik ekskluzivno za Cityportal.

Nedoumica više nema, Goricom i Fašničkom Republikom Turopoljskom zajedno sa šefom Princom Fašnikom od sada vladaju ministri Žir, Luk i Pajcek, svi zajedno okupljeni u MOŠT.

‘Mi smo tripartitna vlast’

 „Imamo vlast, imamo Republiku“, viknuli su u trenutku preuzimanja vlasti i odmah dali obećanje:

 „Mi ćemo napraviti MOŠT suradnje, koji se bude protezao po cijeloj Plemenitoj Općini Turopoljskoj i svi su u njega dobro došli. Ovdje su Pajcek, Luk i Žir, kao svojevrsna tripartitna vlast!“, glasno su govorili vladajući.

Državni udar na šank

A čim su stupili na vlast zatražili su gemišt, kao uvjet za daljnje vladanje.

 „Odmah da vam prikažemo princip naše vladavine, zahtijevamo i ovoga časa stupamo u obustavu rada dok ne dobijemo gemište. Princ Fašnik, budući da si preuzel vlast, molim te da izvršiš državni udar na šank“, preporučili su savjetnici Davor Dretar Drele i Vid Balog.

Gemišti su ubrzo stigli i službeno je zavladao MOŠT.

Galerija fotografija: