Prijava

Vaša prijava

VIDEO Međunarodni dan zagrljaja: Evo kako je City ekipa grlila prolaznike po goričkim ulicama!


Osam zagrljaja dnevno treba nam da bismo se održali, a 12 zagrljaja na dan da bismo napredovali, smatra psihologinja Virginia Satir. Inače, postoji čak 13 vrsta zagrljaja:

Medvjeđi zagrljaj, zagrljaj “Slovo A”, zagrljaj “Želim te na veliki način”, Zagrljaj s tapkanjem po leđima, Jednoruki zagrljaj, Bezprsi zagrljaj, Obrazni zagrljaj, Stojeći ili Sjedeći zagrljaj, Kućanski zagrljaj, zagrljaj “Pogodi tko je”, Čeoni zagrljaj, zagrljaj “Oko srca“, Postranični zagrljaj i zagrljaj “Vrh glave”.

Psiholozi kažu kako je bilo koji od ovih zagrljaja niti više niti manje nego lijek, a da pet do šest zagrljaja na dan čini život dužim i ljepšim.

E, kada  je već tako, a i Međunarodni je dan zagrljaja, treba li još koji razlog za podijeliti dobre emocije s našim sugrađanima, pa makar nam oni bili i neznanci?

Ekipa City radija, Cityportala, City TV-a i Reportera, svi koji smo uspjeli izaći na teren, željeli smo zahvaliti svim čitateljima, gledateljima i slušateljima što ih je svakim danom sve više – i to jednim toplim zagrljajem!

A kako je to izgledalo pogledajte u VIDEU.