Prijava

Vaša prijava

U akciji prikupljeno 255 doza krvi


 

U prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi koje je održano ovog  tjedna u dvorani Galženica, prikupljeno je 255 doza krvi.

Darivatelji su se kao i svaki puta odzvali vrlo rado, bilo ih jako mnogo i moram reći da smo jako zadovoljni i sa cijelom prošlom godinom. Mi smo prošle godine oborili rekord u broju prikupljenih doza. Prikupili smo 3.086 tijekom cijele prošle godine što je za 534 doze više nego godinu prije. To je zaista jedna velika i znatna brojka , naročito ako se vidi da imamo 203 nova darivatelja krvi što nam je jako drago i to je jako dobro jer ti novi darivatelji uvijek su i novi izvor za dugogodišnji priljev novih doza te dragocjene tekućine.“ – rekla je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Velika Gorica Suzana Strunjak.

Na svakoj akciji, osim što imate priliku nekome spasiti život, imate priliku za druženje s ostalim darivateljima, a dobit ćete i prigodan poklon zahvalnosti.

Sljedeće akcije dobrovoljnog darivanja krvi održati će se 22.veljače od 8,30 do 11 h u prostorijama ambulante Zračne luke, zatim 23. veljače od 10 do 18 sati u prostorijama Doma kulture Galženica i 24. veljače od 10 do 18 sati u prostorijama Kluba 100.