Prijava

Vaša prijava

Na snazi posebna regulacija prometovanja vlakova


Zbog oštećenja, ali i sanacije dijela pruge na dionici između Ivanić-Grada i Prečaca, na snazi je posebna regulacija prometa koja se odnosi i na vlakove koji voze na relaciji Zagreb-Velika Gorica-Sisak. Na dionici Dugo Selo – Ivanić Grad putnici putničkih i brzih vlakova prevoze se autobusima,  dok međunarodni vlakovi voze pomoćnim prijevoznim putem preko Siska. Putnici međunarodnih vlakova koji putuju između željezničkog kolodvora Novska i Dugo Selo bit će prevezeni autobusom.

Posebna regulacija prometa utječe i na propusnost pruge Zagreb GK – Sisak – Novska. Na snazi je posebna organizacija prometa i na prugama Zagreb GK – Sisak – Novska te Sunja – Volinja koja će trajati do završetka sanacije dionice na prugi Dugo Selo – Novska. Tijekom posebne regulacije prometa putnike pojedinih vlakova prevoze autobusi na relacijama Novska – Sunja i obratno, Sisak Caprag – Sunja i obratno, Sisak – Volinja i obratno, Sisak Caprag – Novska  i obratno te Novska – Sunja i obratno.“ –  izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

Završetak sanacije očekuje se tijekom sljedećeg  tjedna, a do tada možete računati na određena kašnjenja vlakova.

Raspored zamjenskog autobusnog prijevoza na prugama Zagreb GK – Sisak – Novska te Sunja – Volinja možete pogledati na linku.

Raspored voznog reda Zagreb-Sisak-Novska i Sunja-Volinja