Prijava

Vaša prijava

Budite roditelj kakav želite biti!


Ukoliko imate djecu do četiri godine starosti zasigurno ste se puno puta našli u situaciji da ste se zapitali činite li neke stvari dobro, ili griješite. A o pitanjima „jesam li dobar roditelj“ da i ne govorimo.

Kako bi vam olakšali čari roditeljstva Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica pokreće novi ciklus radionica za roditelje pod nazivom “Rastimo zajedno“ koje omogućuju protok novih informacija, znanja, vještina i podrške roditeljima te promiču rast i razvoj i roditelja i djeteta.

„Cure su dobile mamu koja ih bolje razumije, manje viče, više razgovara, puno se igra, koja je zadovoljnija sobom i svojim životom što se odražava i na njih.“ – rekla je jedna od polaznica radionice.

Kroz program će se roditelji međusobno upoznati, ali i doznati više o “četiri stupa roditeljstva u najboljem interesu djeteta”, preispitati vlastite roditeljske vrijednosti i ponašanja, upoznati se s temeljnim psihološkim potrebama, upoznati se s djetetovim potrebama i individualnim razlikama, dobiti uvid u unutarnje i vanjske izvore snaga.

Kako biste mogli sudjelovati na ovim radionicama, važno je da se prijavite do 08.veljače, a detalje doznajte ovdje.