Prijava

Vaša prijava

Polet peticom zatrpao mrežu Dinamo Hidrela


Nogometaši Poleta iz Buševca i Dinamo Hidrela iz Novog Čiča večeras su na gradskom terenu sa umjetnom travom igrali svoju prijateljsku utakmicu taman u vrijeme odigravanja i onog drugog derbija, ali ovaj puta prvoligaškog između Zagreba i Dinama na stadionu u Kranjčevićevoj.

foto: snimio čitatelj
foto: snimio čitatelj

Već sada je vidljivo da će Zoran Tomčić u Buševcu imati itekako respektabilnu momčad za svoj rang natjecanja te da igračima poput Sučića, Ferenčeka i ostalih itekako pogoduju tereni na kojima se da igrati nogomet. Sve u svemu obje momčadi odigrale su jednu vrlo sadržajnu utakmicu iz koje je sigurno mnogo zadovoljniji od stratega Dinamo Hidrela Maria Paviše izašao Poletov trener Tomčić. Prema dosad prokazanom Polet doista ne bi trebao imati prevelikih problema u osiguranju ostanka u MŽNL Središte.

Utakmicu je sudio Tihomir Čunčić, a pogotke za Polet postigli su Zagorec, Pejak, Sučić, Ferenček i M. Kovačević.  Polet je ovu utakmicu odigrao u sastavu Bradić, Petrlin, Tičarić, Skrbin,Pejak,Ferenček, Sovina F., Sučić, Stuparić, Zagorec, Zlodi (Gorinjac, Klasnić, Bobesić, Barišić, Brajković L., Mikulić, Rožić, Kovačević M., Sovina J.) Sastav Dinamo Hidrela nismo dobili do zaključenja teksta.