Prijava

Vaša prijava

‘DOKAZALA SAM DA MOGU’ Mirjana Lučić u talijanskom Lignanu osvojila zlato!


Velikogorička paraolimpijka Mirjana Lučić još je jednom pokazala kako je samo nebo granica. Na Otvorenom stolnoteniskom prvenstvu Italije za osobe s invaliditetom u finalu je pobijedila Turkinju Umran Ertis s 3:0 te je u svojoj kategoriji 10 osvojila zlatnu medalju. Velik je to uspjeh u konkurenciji više od 300 natjecatelja.
 
Mirjana kaže kako je ovime prije svega pokazala sama sebi da može postići vrhunski rezultat nakon što se u potpunosti posveti igri.

 

„Nalazim se na početku priprema za Rio de Janeiro i paraolimpijske igre. Ovo natjecanje u Lignanu mi je poslužilo kao svojevrstan test mojih trenutnih mogućnosti. Još su mi nekako noge i ruke umorne od priprema koji se nalaze u punom jeku.  No, što me zasigurno veseli da sam u snažnoj konkurenciji sebi dokazala da mogu, samo pod jednim uvjetom, kada se u potpunosti posvetim svojoj igri i da ne razmišljam tko mi se nalazi na drugoj strani stola, izjavila je Mirjana Lučić, prva paraolimpijka koja dolazi iz Velike Gorice i Zagrebačke županije.

 

Već danas će se Mirjana okušati u igri parova, što do sada nije pokušavala.

 

Galerija fotografija: