Prijava

Vaša prijava

Utorak i srijeda u znaku 6. Kupa Velike Gorice za prstiće i početnike


HNK Gorica već tradicionalno, u vremenu školskih praznika organizira turnir za najmlađe uzrasne kategorije, prstiće (igrači rođeni 2007. i mlađi) i početnike (igrači rođeni 2005. i mlađi). Turnir se održava sutra i u srijedu od 9 sati, a sve utakmice odigrat će se po prvi puta na terenu s umjetnom travom ŠRC Velika Gorica.

foto: HNK Gorica

Prijavljeno je 28 momčadi u obje kategorije s područja Zagrebačke županije,  Sisačko Moslavačke županije i Grada Zagreba, a po prvi puta na turniru sudjeluje i momčad NK Osijek. Turnir će biti prilika mladim nogometašima da pokažu svoje kvalitete a da će biti dobrih utakmica garantiraju sudionici turnira – OŠ GNK Dinamo, Lokomotiva, Hrvatski Dragovoljac, Trnje, Kustošija, Zagreb, HAŠK, Osijek, Segesta, Mladost Petrinja dok će „Velikogoričke boje braniti“ K7 V.Mlaka, Ban Jelačić, Gorica 03, Udarnik, Gradići i domaćin Gorica.

 
Finalne utakmice oba dana na rasporedu su od 16:15 sati. Odigrat će se 62 utakmice u obje kategorije a očekuje se dolazak i sudjelovanje oko 400 igrača, trenera i predstavnika klubova. HNK Gorica turnir organizira bez uplata troškova kotizacije čime daje svoj doprinos otežanoj financijskoj situaciji u kojoj danas djeluju klubovi a posebno najmlađe uzrasne kategorije u klubovima. Veliku pomoć u realizaciji turnira pružili su Nogometno središte Velike Gorice i Cetina. Očekuju se brojni pratitelji najmlađih nogometaša – mama, tata, baka i djedova kao i ostalih prijatelja nogometa i vjernih navijača. Dođite i posjetite ŠRC Velika Gorica, uživajte u dobrom nogometu, podržite i navijajte za najmlađe.