Prijava

Vaša prijava

VELIKO SRCE MLADIH GORIČANA Školarci ‘Kumičića’ ponovo u akciji za Vukovar!


Nakon što su prikupljajući osnovne životne namirnice u studenom 2014. godine pomogli mnogim siromašnim Vukovarcima, školarci Osnovne škole Eugena Kumičića ponovo kreću u akciju za Vukovar.

 

“Kumičić je u sklopu terenske nastave pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za socijalnu trgovinu u Vukovaru. Akcija je bila više nego uspješna, prerasla je okvire škole i pridružili su joj se brojni građani. Vjerujemo da će Velikogoričani još jednom pokazati svoje veliko srce“, rekla nam je voditeljica projekta ‘Kumičić za Vukovar’ Lada Rojc.

 

Kumičić za Vukovar (1)

 

Vukovarskoj socijalnoj trgovini trenutačno nedostaje ulje, brašno, riža, tjestenina, sol, šećer, palenta, griz, konzerve gotove hrane te higijenske potrepštine, poput šampona, sapuna, deterdženata za rublje i suđe, gelova za tuširanje, pasta za zube, toaletnog papira i pelena.

 

Kumičić za Vukovar (4)

 

 

Namirnice za akciju potrebno je donositi u knjižnicu OŠ “Eugena Kumičića”, Josipa Pucekovića 4, od sutra do četvrtka 21. travnja, od 8 do 18:30 sati.
 
“Naglašeno nam je da proizvodi za osobnu higijenu budu po najpovoljnijim cijenama koje se nađu u prodavaonicama”, napomenula je voditeljica projekta, dodavši kako će učenici i njihovi nastavnici prikupljenu hranu dostaviti gradu heroju u petak, 22. travnja.

 

Galerija fotografija:

 


 

Gorica izgubila od Kvarnera