Prijava

Vaša prijava

Humanitarnim malonogometnim turnirom za ljetovanje djece Centra za odgoj i obrazovanje


Velikim humanitarnirnim malonogometnim turnirom prikupljat će se sredstva za organizaciju ljetovanja na Viru djece korisnika Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Turnir organizira Veteranski nogometni klub ‘VG Boys’ u subotu u 10 sati na sportskom terenu Panadić sport, a prijave ekipa traju do sutra.

 

“Do sad je prijavljeno 10-ak ekipa, a vjerojatno će ih biti 12 i tu ćemo krug zatvoriti jer jednostavno vremenski to nećemo moći izvesti da bi u neko normalno vrijeme sve završilo. Svrha turnira je da pomognemo djeci koja ovo ljeto idu na more na Vir, da se prikupi što više sredstava i da im olakšamo taj put, a i da financijski pomognemo Centru”, objasnio je organizator i član VG Boys-a Dražen Vezmar.

 

Centar u svibnju slavi 77. rođendan

 

Povod za organizaciju turnira je i 77. rođendan Centra za odgoj i obrazovanje koji će obilježiti 20. svibnja u 11 sati u Pučkom otvorenom učilištu.

 

“Svoj dan ćemo obilježiti kulturno-umjetničkim programom i nakon toga domjenkom u našim prostorijama. U programu će isključivo sudjelovati naša djeca, ali imat ćemo i malo iznenađenje, i za djecu i za goste. Tema je ‘Kroz lijepu našu’, a sudjeluje više od 50 djece. Svoj dolazak su potvrdili ministrica socijalne politike i mladih, gradonačelnik, dožupani i mnogi ugledni gosti. Naravno, bit će tu i svi naši prijatelji iz srodnih ustanova”, rekao je ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica Zvonko Katalinić.