Prijava

Vaša prijava

Šandor briljirao u bacanju diska


Na 19. Otvorenom atletskom prvenstvu Hrvatske u Varaždinu, atletičari goričkog ‘Uspona’ osvojili su treće mjesto u konkurenciji 15 klubova. Velimir Šandor ponovno je briljirao postavivši najbolji rezultat ovogodišnje svjetske sezone bacivši disk na 17,39 metara.

 

“Naravno da me veseli ovakav početak paraolimpijske godine. Iza mene i mog trenera Ivana Čengića su naporne pripreme. Radili smo naporno svakodnevno i rezultat je već stigao. Ono što me uskoro očekuje je nastup sredinom lipnja u talijanskom Grosetu na Europskom prvenstvu, a potom novi ciklus priprema za Rio i 15. Paraolimpijske igre gdje, vjerujem da ću se boriti za odličje. Kojeg će sjaja biti o tome će odlučivati samo nijanse. Na meni je samo da dam svoj maksimum i vjerujem da rezultat neće izostati”, izjavio je Šandor, koji je slavio i u bacanju koplja.

 

foto: Uspon

 

Zlatno odličje osvojili su Tvrtko Matanović na 400 metara i Renata Celjak u kugli. Srebrene medalje izborili su u svojim kategorijama Dominik Počekal u kugli i disku, Ivan Palčić u koplju, Tvrtko Matanović na 200 metara, Renata Celjak u koplju i Stjepan Dereta na 400 metara. Broncu je u disku osvojio Goran Samac, a Stjepan Dereta na 200 metara.