Prijava

Vaša prijava

VIDEO Bakljama i pjesmom ‘norili’ gorički maturanti


Pjesmom, bakljadom i druženjem iza srednjoškolskog centra Velika Gorica oko 350 goričkih maturanata iz četiri srednje škole slavilo svoj posljednji dan nastave. Ove tri ili četiri godine provedene u srednjoj školi, kažu, bile su teške, ali bilo je i puno sretnih trenutaka.

 

“Bilo je teško, stvarno je bilo teško, ali bilo je jako zabavno. Nemamo se zašto žaliti. Tako je u svakoj srednjoj školi i nemamo što reći loše”, rekla je Klara iz Gimnazije Velika Gorica.

“Drago nam je da je gotovo napokon i idemo dalje. Bilo je toliko dobro da sada svi divljaju i svi su pijani, profesori prvi put vide neke učenike pijane. Super je!“, opisala je atmosferu maturantica goričke Gimnazije.

Zabava za maturante trajala je od jutra, a oko podne većina je krenula put Zagreba i Bundeka gdje su nastavili slaviti kraj još jednog životnog razdoblja i ulazak u novo.

“Sad, nažalost, više nitko ne stoji iz njih, sami su odgovorni za svoje postupke i nadam se da nas neće osramotiti, da će biti dobri i kvalitetni radnici, a možda i moji kolege za par godina i želim im svu sreću svijeta“, poručila je razrednica učenika elektrotehničkog smjera Srednje strukovne škole Velika Gorica.

 

Sreća će im trebati već uskoro kada će neki od njih zakoračiti na tržište rada, dok će drugi krenuti na fakultete i dalje se obrazovati. Vjerojatno će im svima tada srednja škola ipak barem malo nedostajati.