Prijava

Vaša prijava

Na Tijelovo u brege: Priroda, rekreacija, gastronomski specijaliteti i zabavni program


Blagdan Tijelova u Vukomeričkim goricama obilježit će se zabavom i boravkom u prirodi jer Društvo športske rekreacije Gornji Hruševec organizira manifestaciju ‘Dragi naši bregi’. Radi se o eko-turističko-kulinarsko-gospodarstvenom programu s ciljem razvoja turizma i poticanja gospodarskog razvoja kroz sajam domaćih proizvoda OPG-ova s područja Općine Kravarsko i Vukomeričkih gorica.

 

“Zbog lošeg vremena manifestacija ove godine nije održana na Praznik rada, već će se održati na Tijelovo kada je predviđen cjelodnevni program koji će završiti velikom zabavom na otvorenom uz nastup grupe 737“, kažu iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

 

Manifestacija počinje u 8,30 sati misom u crkvi Sv. Križa u Kravarskom i polaganjem vijenaca poginulim braniteljima u Spomen centru ŠRC ‘Kravarščica’. Nakon toga, u 11 sati, slijedi memorijalni turnir ‘Pet cvjetova mladosti’ kada će započeti i ‘Obed u Kravarskom’, odnosno podjela besplatnog graha. No, za one izbirljivije nudit će se različiti gastronomski specijaliteti i domaći proizvodi. Točno u podne kreće ‘Zelena Oaza’, izložba strojeva za održavanje zelenih površina, obnovljivih izvora energije, eko proizvoda, izložba i prodaja prizvoda OPG-ova.

 

Zabavni program počinje nastupom kulturno-umjetničkih društava u 15 sati, a završava Grupom 737.