Prijava

Vaša prijava

Počinju 40. jubilarne Goričke večeri koje će trajati sve do 19. lipnja


Sve je spremno za tradicionalnu manifestaciju koja se u Velikoj Gorici održava puna četiri desetljeća. Goričke večeri počinju sutra u 21 sat filmskom revijom “Može i bez Hollywooda“, prikazivanjem prvog filma u sklopu revije “Čovjek koji je spoznao beskonačnost”. Projekcija u kinu Gorica je besplatna zahvaljujući podršci Hrvatskog audio vizualnog centra i Grada.

 

Na istom mjestu, u petak, od 11 sati kreće Matineja za umirovljenike s filmom “Kraljica pustinje“, a onda opet u 21 sat film “Pravi muškarac“. U subotu se manifestacija nastavlja predavanjem “Agresija – nasilje ili vlastita snaga?” u Dvorani Galženica od 18 sati. U 21 sat slijedi projekcija filma “Labirint laži“.

 

U nedjelju je u 17 sati “Druženje uz ukulele i gitaru“, kada nastupaju Sabina Mikša i Mary Crnković-Pilaš. Program Turopoljskih mažoretkinja je u Parku dr. Franje Tuđmana od 17,30 sati, dok je u 21 sati u kinu Gorica film “Pogled s neba“.

 

Program 40. Goričkih večeri nastavlja se sve do 19. lipnja, do kada posjetitelje očekuje raznoliki kulturno – umjetnički program na više lokacija u gradu – Parku dr. Franje Tuđmana, dvorištu nekadašnje Galerije Kordić te u dvoranama Gorica i Galženica.