Prijava

Vaša prijava

200 tisuća kuna za nastup poduzetnika na sajmovima, izložbama i natjecanjima


Zagrebačka županija dodijelit će bespovratno 200 tisuća kuna poduzetnicima sa svog područja za nastup na poduzetničkim manifestacijama.

 
Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove sa sjedištem na području županije za nastup na sajmovima, izložbama, natjecanjima i sličnim manifestacijama koje su organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika, udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanje njihovih proizvoda i usluga.
 

Sredstva će se dodijeliti za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te za trošak izrade promidžbenih materijala koji će se koristiti na manifestaciji. Dodijeljena sredstva mogu iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova projekta, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u  Hrvatskoj te do 30 tisuća kuna za manifestacije u inozemstvu.

 
Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2016. godine. Tekst  javnog poziva i prijavne obrasce možete pronaći na web stranicama Zagrebačke županije.