Prijava

Vaša prijava

FOTO Krvavi obračun u centru Gorice, a ovaj heroj spasio je kolegu!


Bilo je 15 minuta iza ponoći kada su djelatnici poznate kebabdžinice na Zagrebačkoj  ulici već bili na odlasku, ali to nije zanimalo pijanog 35-godišnjeg muškarca koji je silno želio pojesti kebab.

 

„Objasnili smo mu da radimo do ponoć i kako ga više ne smijemo poslužiti nakon radnog vremena. Njega to uopće nije zanimalo, nakon čega je počeo raditi buku i naguravati mene i kolegu“, priča nam zaposlenik Alen Grgić.

 

Kebab - tuča - obračun (1)

 

Na žalost, naguravanje je bilo samo uvod u fizički sukob u prodavaonici. Uslijedio je napad na starijeg zaposlenika, kojeg je naš sugovornik na kraju i spasio od napadača.

 

„Na kraju je kolegu lupio šakom u glavu. Odmah sam potrčao u obranu kolege i napadača sam počeo udarati. Odmah je došla policija. Kolega se žalio na bolove, a glava mu je bila i otečena. Napadač je krvario“, kaže Alen.

 

Kebab - tuča - obračun (4)

 

Čim je stigla policija nasilni muškarac se dao u bijeg, ali nije daleko dogurao. Zaustavili su ga kod obližnje slastičarnice, stavili mu lisice na ruke i prevezli u ćeliju policijske postaje gdje se još uvije nalazi. Napadač (35) od ranije je poznat policiji po neredima.

 

„Napadač je noćas na mjestu događaja bio s bratom. Obojica su privedeni zbog remećenja javnog reda i mira i smješteni na otriježnjenje. Dobili su prekršajne naloge nakon čega će dobiti poziv na sud. Ako to neće pristati dobrovoljno, bit će silom dovedeni“, rekao nam je načelnik velikogoričke policije Kristijan Suša.

 

Galerija fotografija: