Prijava

Vaša prijava

LAG Zrinska gora-Turopolje dio međunarodnog projekta za cjeloživotno obrazovanje


Prijedlog projekta Transnational Education in LEADER Implementation 2′, odnosno TELI 2, na kojemu LAG Zrinska gora-Turopolje sudjeluje kao projektni partner, ocijenjen je visokim ocjenama i odabran je za financiranje u sklopu europskog programa ERASMUS+.

 

Svrha projekta je korištenje akademskih institucija i organizacija da zajednički stvore cjelinu teorijskih učenja i iskustva, te formiraju obrazovni program koji će koristiti strukovne, obrazovne i ‘leader’ organizacije kako bi se poboljšali ljudski kapaciteti.

 

“Na projektu sudjeluje 10 partnera iz šest zemalja, a to su Irska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovenija i Hrvatska. Njihovi zadaci sastojat će se od sastanaka i radionica na kojima će se razvijati program te alat za online učenje. Projekt doprinosi podizanju kvalitete radne snage kroz razvoj programa cjeloživotnog učenja” rekao je Robert Nogić iz LAG-a Zrinska gora-Turopolje.

 

Kurikulum koji će razviti partneri projekta ponudit će visokoobrazovnim institucijama u cijeloj Europi, a one će ga moći izravno koristiti ili prilagoditi za svoje potrebe. Također, razvit će sve popularniji online program edukacije na daljinu.

 

Planirani početak projekta je 1. rujna ove godine, a završetak 31. kolovoza 2018. godine. Vrijednost projekta je 286.000 eura.

 


Perković poveo Udarnik

Gradsko natjecanje u futsalu za učenike 5. i 6. razreda