Prijava

Vaša prijava

Goričke paraolimpijce Lučić i Šandora za uspjeh nagradila Zagrebačka županija


Bacača diska Velimira Šandora, člana goričkog Atletskog kluba za osobe s invaliditetom ‘Uspon’, te stolnotenisačicu Mirjanu Lučić primio je danas zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević. Oboje sportaša izborili su plasman na 15. Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a kao poticaj i zahvalu što na taj način predstavljaju svoj grad i županiju, Vujević im je uručio i prigodan poklon, 3.000 kuna za opremu.

 

“Nadali smo se da ćete ići u Rio, a dogodilo se i prije nego što smo planirali. Naravno, ne zahvljajući nama, nego zahvaljujući vašem radu i trudu. Čestitam vam što ste se uspjeli plasirati i to je ogroman uspjeh za Veliku Goricu, Zagrebačku županiju i cijelu Hrvatsku”, rekao je Rudolf Vujević i poželio im sreću na natjecanju.

 

prijem goričkih sportaša (1)

 

“Prirpeme su već u punom jeku. Trenutno puno radimo na snazi i za sada ide sve po planu, osim što malo imam problema s kralježnicom. Konkurenciju u Riju jako dobro poznajem i najvažniji meč će mi biti prvi kada igram s trećom igračicom svijeta, a o tome sigurno ovisi moja medalja”, rekla je Mirjana Lučić koja će, kako kaže, najvažniji meč igrati već 8. rujna.

 

“Konkurencija je najjača. U Rio dolazi osam najboljih iz cijelog svijeta. Ja mislim da ću ja biti taj koji će odlučivati o raspodjeli medalja“, rekao je Velimir Šandor koji se nedavno vratio s Europskog atletskog prvenstva za osobe s invaliditetom gdje je osvojio srebrnu medalju.