Prijava

Vaša prijava

Gorički atletičari Dino Bošnjak i Goran Grdenić prvaci Hrvatske


Na pojedinačnom atletskom prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke u Zagrebu, Velikogoričani Dino Bošnjak i Goran Grdenić osvojili su titule prvaka.

 

Bošnjak je dionicu od 1.500 metara istrčao za 3 min 50 sekundi i 55 stotinki, te dionicu od 5.000 metara za 14 minuta, 48 sekundi i 67 stotinki te izborio prva mjesta na obje dionice.

 

“Prvi dan sam istrčao 1500 metara i bio sam prvi s vremenom 3,50 s kojim baš i nisam zadovoljan. Znam da mogu puno brže, ali bio sam sam i nisam se baš s nikim mogao natjecati. Drugi dan sam trčao na 5 kilometara i pobijedio. Ne želim podcjenjivati druge, ali konkurencija je bila loša”, komentirao je Dino Bošnjak, kojem je ovo ujedno bilo i prvo natjecanje nakon ozljede koljena u travnju.

 

Dino već za nekoliko dana putuje u Sloveniju na pripreme gdje će ostati tri tjedna. Veseli se treningu na osami, daleko od svih.

 

“U Sloveniji sam bio prije dvije godine i bilo mi je stvarno super. To mi stvarno puno pomaže jer se odmorim od svega. Oko mene nema previše ljudi, na brdu sam okružen samo šumom. Nakon priprema očekuje me i miting u Sloveniji čime ću otvoriti i drugi dio sezone”, dodao je Bošnjak.