Prijava

Vaša prijava

Turopoljac osvojio Pešćenicu


U organizaciji NK Pešćenice u Pešćenici je dan u uoči Velike Gospe (nedjelja) odigran 14. tradicionalni ljetni nogometni turnir. Sudjelovali su NK Zeleni Brijeg (Sisak), Lekenik, Turopoljac iz Kuča i domaćin Pešćenica. U prvoj utakmici igrali su Zeleni Brijeg i Pešćenica. Prvo poluvrijeme 1:0 u svoju korist dobili su gosti iz Siska zgoditkom Mustafića. U nastavku razigrana Pešćenica preokrenula je rezultat na 3:1 a sva tri gola zabio je iskusni Zvonimir Rožić. U drugoj utakmici Turopoljac je razmontirao jače rangirani Lekenik 8:0!! Pojačana momčad trenera Vlade Horvata (Igor Hajduk, Vjeko Lučić, Ivan Šestok, Bušić..) jača u kombinatorici, fizički spremnija, čvršća, daleko brža, okomitija, efikasna i najvažnije mnogo bolja punila je mrežu Lekenika bez milosti (igralo se 2 puta po pola sata). Igor Hajduk zabio je četiri komada, Vjeko Lučić dva te po jedan Tomislav Novosel i Petar Milatović.

Trener Turopoljca Vlado Horvat nadgleda svoje igraće.
Trener Turopoljca Vlado Horvat nadgleda svoje igrače.

U dvoboju za 3. mjesto Zeleni Brijeg i Pešćenica odigrali su u regularnom tijeku bez golova a u raspucavanju jedenaesteraca bolji su bili momci trenera Jose Šeperca koji je strateg Lekenika. U finalu favorizirani Turopoljac sve je riješio već do odmora golovima Pere Milatovića (2) i Igora Hajduka (3:0). Početkom nastavka prvi se u strijelce upisao Vjeko Lučić za 4:0 a za konačnih 4:1 zabio je Zvonko Rožić. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Petar Milatović, vratara Stjepan Trputec a najbolji strijelac je Igor Hajduk koji je u dvije utakmice zabio pet pogodaka (svi navedeni su iz Turopoljca).

 

Tribina je bila lijepo popunjena.
Za Turopoljac su igrali: Trputec, Fabijančić, Đurašin, Bušić, T. Novosel, F. Hajduk, Šestok, J. Dolibašić, Lučić, Milatović, I. Hajduk, Šanović, A. Dolibašić, Klasnić, Cavrić, Radilović. Trener: Vado Horvat. Sportski direktor: Franjo Berković.

 

 

galerija fotografija

Vratar Turopoljca Stjepan Trputec.
P1230003
Najvrijednije trofeje osvojili su Kučani.
Tribina je bila lijepo popunjena.
Trener Turopoljca Vlado Horvat nadgleda svoje igraće.