Prijava

Vaša prijava

Dinamo u zanimljivom finalu tijesno pobijedio Rijeku


Finalnom utakmicom između Dinama i Rijeke, te istovremenu utakmicom za treće mjesto između Haladasa i Slaven Belupa završen je 18. tradicionalni međunarodni juniorski turnir pod novim nazivom Alpas Cup trofej Turopolja 2016. Ove godine bio je to vrlo jak turnir na kojem su uz domaćina Goricu sudjelovale najbolje juniorske momčadi iz Hrvatske, te ponajbolje momčadi iz susjednih Slovenije i Mađarske. Kao i svih prijašnjih godina Gorica je bila dobar domaćin što potvrđuju i vodstva svih klubova koja na turniru sudjeluju, a svake naredne godine turnir je još jači dolaskom novih zvučnih klubova iz zemlje i inozemstva. Tako se ove godine po prvi puta nakon dugog niza godina na turnir vratila Rijeka, a kao debitant na turniru pojavio se slovenski prvoligaš Bravo koji u svojim redovima ima čak šestoricu reprezentativaca Slovenije.

 

U današnjim polufinalnim utakmicama postignuti su slijedeći rezultati:

Dinamo – Haladas 5:0 (2:0)

Rijeka – Slaven Belupo 2:1 (1:1)

 

Finale
Dinamo – Rijeka 2:1 (2:0)

 

Utakmica za 3. mjesto
Haladas FC – NK Slaven Belupo 4:0 (3:0)

 

Nagrade najboljim pojedincima i momčadima podijelili su zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec, direktor reprezentacija u Hrvatskom nogometnom savezu Zorislav Srebrić, savjetnik gradonačelnika za sport Darko Ćopić, Darko Stanilović i Mario Brlek ispred nogometnog središta Velike Gorice, te predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Najbolji vratar – Dinko Horkaš – Dinamo
Najbolji strijelac (4 pogotka) – Kristijan Bistrović – Slaven Belupo i Gergo Dombi – Haladas Najbolji igrač – Tom Alen Tolić – Dinamo
• 1. mjesto – GNK Dinamo
• 2. mjesto – HNK Rijeka
• 3. mjesto – FC Haladas
• Fair-play – HNK Rijeka

 

galerija fotografija:

 

Click to view slideshow.

Turopoljac osvojio Pešćenicu

Avantura u Sisku