Prijava

Vaša prijava

Učenici Kumičića u školu kreću u Startasicama, a inicirali su i proizvodnju novog modela


Učenici Osnovne škole Eugena Kumičića sa svojim roditeljima mogu otići u trgovinu Borova u Zagrebačkoj ulici te, uz predočenje osobne iskaznice, isprobati svoje Startas tenisice.

 

“Kao što je prethodno najavljeno, tenisice za sve učenike naše škole koštaju oko 110 kuna, što je oko 30 posto manje od redovne cijene. Donacija Grada Velike Gorice od 20 tisuća kuna upotrijebit će se za nabavu ‘Cvički’, modela bez vezica, za učenike koji kreću u prvi razred. Cvičke koštaju 80-ak kuna. Popisivanje veličina i boja biti će obavljeno naknadno prvih dana nove školske godine“, kažu iz Kumičića i dodaju kako će ostatak sredstava od Grada biti iskorišten za nabavu tenisica za učenike slabijeg imovinskog statusa.

 

Ideja za Startas Cvičke došla je iz Gorice

 

U utorak na predstavljanju novog modela – Cvički, voditeljica Sektora za marketing i istraživanje tržišta Martina Tomljenović rekla je za Poslovni dnevnik kako su inicijativu za taj proizvod pokrenula vijeća roditelja osnovnih škola, a sve je započelo u Velikoj Gorici, točnije u Osnovnoj školi Eugena Kumičića.

 

Novi proizvod namijenjen školarcima je verzija između starih Cvički, koje su mnogima poznate kao papuče za školu, i klasičnog modela Startasica. Novi model proizvodi se ručno, kao i sva ostala obuća Borova, a izrađene su u potpunosti od prirodnih materijala, pamuka i kaučuka.