Prijava

Vaša prijava

Odbojkaši na pijesku zaigrali prvi Gorica open


Klub odbojke na pijesku TUR osnovan je prije samo mjesec dana, a danas su već otvorili obnovljeno igralište iza Osnovne škole Eugen Kumičić i na njemu zaigrali turnir. Na prvom Gorica openu, koji je počeo poslijepodne i trajat će do nedjelje, snage će odmjeriti 18 ekipa. Predsjednik kluba Domagoj Sučić priča nam kako je turnir mješoviti, što znači da obavezno mora igrati jedna ženska osoba, no može i više njih. Poziva sve građane da dođu gledati turnir i uživaju u ovom zanimljivom sportu.

 

„Turnir će trajati od jutra pa do noćnih sati. Dođite, uz sjajnu zabavu gledajte dobar sport i dobru odbojku. U nedjelju će biti završnica, četvrtfinale, polufinale i finale, ističući kako je cilj vratiti odbojku na pijesku u Goricu i potaknuti što više Velikogoričana da se bave sportom“, kaže Sučić.

 

Osim nagrada za prva tri mjesta, priznanje će dobiti i oni koji će imati najbrži servis i udarac, najmlađi i najstariji igrači te mnogi drugi. Kažu kako se Gorica open ne bi mogao održati bez pomoći Grada u rekonstrukciji igrališta.

 

„Grad nam je nabavio novi pijesak, zaštitne spužve, lopte te ostalu potrebnu opremu. Postavljena je nova ograda i rasvjeta, tako da sada u gradu imamo vrhunsko igralište na pijesku“, napomenuo je Sučić.

 

Odbojka na pijesku
Foto: KOP TUR