Prijava

Vaša prijava

Osamnaestogodišnji junior Gorice Luka Sedlaček prekrasnim pogotkom donio Gorici sva tri boda


Imotski je stigao u Veliku Goricu autobusom koji su iskrcali u svom šesnaestercu i u svih 90 minuta nisu ni pokušavali izaći sa svoje polovice. Gorica je gotovo cijelu utakmicu igrala na jedan gol ali Imotski je vrlo discipliniranom igrom u obrani krpao sve rupe. Ipak u 85. minuti ukazao se mladi junior Gorice Luka Sedlaček, koji je prekrasnim pogotkom zapečatio sudbinu Imoćana a Gorici donio vrijedne bodove.  Nikako ne smijemo zaboraviti još jednog mladića Gorice – Mattea Kamenjaševića, koji je prije nekoliko mjeseci tek postao punoljetan, a danas vrlo sigurno tokom cijelog susreta stajao na vratima Gorice. Upravo je postavljanje na vrata u prošlom kolu ovog mladog vratara Gorice, koji živi u Petrovini Turopoljskoj i koji je svoju karijeru prije deset godina započinjao u Poletu iz Buševca, bio razlog odbijanja klupe i ostavljanja momčadi od strane drugog vratara Gorice Mattea Žugaja. Iako nam novinarska etika ne dozvoljava da se svrstavamo na bilo koju stranu, ne možemo ne spomenuti desetoricu očito namjerno poslanih “prijatelja” koji su istaknuli transparent podrške sada već bivšem vrataru Gorice koji je u vrlo važnoj utakmici ostavio svoje suigrače na cjedilu, iako nitko nije shvatio da li je ovo bila potpora anarhiji i samovolji pojedinaca ili tobože briga za mlade igrače iz goričkog bazena.

 

Odgovor je stigao vrlo brzo, kada je baš mladi Goričanin Luka Sedlaček lijepim pogotkom donio svom klubu i navijačima pobjedu i bodove, a tih desetak prosvjednika sa istoka napustilo utakmicu pognutih glava očito nezadovoljnih ovakvim razvojem. Trener Milinović imao je mnogo problema u ovoj utakmici. Marina, Prskalo i Franić nisu bili u kadru zbog kartona, Pejić još uvijek nije izliječio ozljedu, a još jedan junior – Antonio Krsnik, koji je danas trebao debitirati za prvu momčad nažalost to nije mogao zbog dva dobivena žuta kartona u srijedu za B momčad Gorice. Za Goricu je danas debitirao Robert Babok na mjestu braniča. Utakmicu Gorice sa zanimanjem je pratio i Dinamov reprezentativac Ante Ćorić, sin izvršnog dopredsjednika Gorice Miljanka Ćorića.

 

Gorica - Imotski (8)

FAVBET 2. HNL – 3. kolo

GORICA – IMOTSKI 1:0 (0:0)

 

STRIJELAC: 1:0 Sedlaček (85)

 

GORICA: Kamenjašević, Babok, Matošević, Jančetić, Španja (od 78. Težak), Žutić, Humeljak (od 53. Sedlaček), Jurjević, Postonjski (od 73. Maloku), Tatar, J. Serdarušić.
TRENER: Damir Milinović

 

IMOTSKI: Gudelj, Landeka, Tomičić (od 81. Žužul), K. Puljić, Begić, Šuto, Bošnjak, T. Puljić, A. Serdarušić, Paponja, Mandarić (od 66. Šimić).
TRENER: Ivica Znaor

 

igrač utakmice: Luka Sedlaček

 

galerija fotografija:

Gorica - Imotski (1)
Gorica - Imotski (2)
Gorica - Imotski (3)
Gorica - Imotski (4)
Gorica - Imotski (5)
Gorica - Imotski (6)
Gorica - Imotski (7)
Gorica - Imotski (8)
Gorica - Imotski (9)
Gorica - Imotski (10)
Gorica - Imotski (11)
Gorica - Imotski (12)
Gorica - Imotski (13)
Gorica - Imotski (14)
Gorica - Imotski (15)
Gorica - Imotski (16)
Gorica - Imotski (17)
Gorica - Imotski (18)
Gorica - Imotski (19)
Gorica - Imotski (20)
Gorica - Imotski (21)
Gorica - Imotski (22)
Gorica - Imotski (23)
Gorica - Imotski (24)
Gorica - Imotski (25)
Gorica - Imotski (26)
Gorica - Imotski (27)
Gorica - Imotski (28)
Gorica - Imotski (29)