Prijava

Vaša prijava

Klas sigurno do prve prvenstvene pobjede


Mičevčani su u drugoj utakmici na domaćem terenu u prvenstvu 2016./2017. protiv gostiju iz Bedenice boljom igrom zabilježili prvu pobjedu. Domaćin je došao u vodstvo u uvodnoj fazi susreta kada je Goran Fišer lukavo iz prekida, svi su očekivali izravan udarac s 25m, pronašao u kaznenom prostoru Butkovića koji nije dobro zahvatio loptu, priskočio je Denis Okić i iz okreta zabio loptu u bliži kut. Strmec je preskakao igru pokušavajući dugim loptama lakše doći do vrata Klasa, ali obrana domaćih je sve to lagano rješavala.

Klas-Strmec-Topić (3)

Povećanje vodstva uslijedilo je nakon poduže akcije na sredini terena, Fišer je proigrao u kaznenom prostoru Domagoja Bedekovića koji je zaljuljao svog čuvara dva-tri puta i kada su svi očekivali centaršut uslijedio je, iskosa s lijeve strane, projektil u suprotne rašlje. Vratar Nikola Rihtar je paradom samo uljepšao efektan pogodak za 2:0. U završnici prvog poluvremena u 43.minuti Sven Butković je s 20m uzdrmao gredu, a minutu kasnije Fišer je sa svoje polovice zamalo pogodio mrežu daleko istrčalog Rihtara.

Klas-Strmec-Topić (9)

Klas je u drugom poluvremenu umrtvio igru i bez poteškoća neutralizirao pokušaje gostiju da promijene stanje na terenu, s napomenom da su Bedeničani najbliže pogotku bili tek u 85.minuti, kada je ubačaj Miljenka Gradečkog prihvatio Nikola Novački i zamalo promašio vrata. Prije toga, u 77.minuti, stvorena je najzrelija prigoda za domaće u drugom dijelu. Dugi prodor Stjepana Tadića okončan je kornerom, a Fišerov ubačaj iz kuta Antonio Kundih je proslijedio u bliži kut za paradu Rihtara i novi korner.

 
Jedinstvena županijska nogometna liga – 3. kolo
Klas –Strmec (Bedenica) 2:0 (2:0)
Mičevec. Igralište Klasa. Gledatelja 50. Subota, 03.09.2016., 17 sati. Sudac: Zvonimir Rončević. Pomoćnici: Antonio Vukadin i Štefo Bićanić (svi Dugo Selo). Delegat: Branko Kralj (Sveti Ivan Zelina).

 

Strijelci: 1:0 – Okić (10), 2:0 – D. Bedeković (34).

 
KLAS: Filipović, Butković (od 79. Smolec), Kundih (cap.), D. Jelić, J. Tadić (od 84. A. Jelić), D. Bedeković (od 72. S. Tadić), Fišer, F. Bedeković, Okić )od 87. Jokić), Gusak, Bubalo. Trener: Igor Barukčić.

 
STRMEC: Rihtar, Novački, Dimović, Hmelina, Bičak, L. Pisačić, Šumiga (od 69. Habazin), Bašić, Krnjak, Trčak, Gradečki. Trener: Tomica Pisačić.

 

galerija fotografija