Prijava

Vaša prijava

U kinu treći dio ‘Dnevnika Bridget Jones’ i animirani film ‘Tko se boji vuka još’


Četvrtak je dan za nove filmove u goričkom kinu, a ovaj tjedan došao je red na animirani film ‘Tko se boji vuka još’ i romantičnu komediju ‘Drugo stanje Bridget Jones’.

 

Producenti filma ‘Snježna kraljica’ donose prekrasnu priča o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i ovaca. U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život bude uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. Radnja je to animiranog filma ‘Tko se boji vuka još’ koji je u kinu svaki dan do utorka u 18 sati, osim u nedjelju kada je na rasporedu u 19 sati.

 

Renée Zellweger u trećem nastavku velikog hita ‘Dnevnik Bridget Jones’ pronalazi se u neočekivanom stanju. Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin “sretni do kraja života” plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u 40-ima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. A što može krenuti naopako vidjeti možete svaki dan do utorka i to u 20 sati, s iznimkom nedjelje kada je film na rasporedu u 21 sat.