Prijava

Vaša prijava

Poduzetnicima 380 milijuna kuna za razvoj poslovne infrastrukture


Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je Javni poziv „Razvoj poslovne infrastrukture“ vrijedan 380 milijuna kuna. Cilj je da nova infrastruktura modernizira i poboljša poslovanje poduzetnika te potakne rast i razvoj, privuče nove investicije i stvori mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta u malim i srednjim poduzećima.

 

Sredstva će se dodjeljivati za ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja imaju za cilj izgradnju/rekonstrukciju i opremanje nove ili održavanje i opremanje postojeće poduzetničko-poslovne infrastrukture, poput poduzetničkih centara, poslovnih inkubatora, poduzetničkih akceleratora, poslovnih i znanstveno-tehnoloških parkova. Prijaviti se mogu jedinice lokalne samouprave te poduzetničke potporne institucije upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture.

 

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti je 200 tisuća kuna dok je najveći iznos 20 milijuna kuna. Javni poziv za sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj otvoren je do 31. prosinca.

 


ONLINE PLATFORMA E-MAJSTOR