Prijava

Vaša prijava

Vestern Sedmorica veličanstvenih i animirani film Rode od večeras u kinu


Večeras u goričko kino dolaze dva nova filma, animirani film ‘Rode’ i vestern ‘Sedmorica veličanstvenih’. Prvi je na rasporedu svaki dan do srijede u 18, a drugi u 20 sati. Iznimka je nedjelja kada filmovi počinju sat vremena kasnije.

 

U sinkroniziranom animiranom filmu ‘Rode’ tematizira se priča kako rode donose djecu, odnosno tako je bilo prije. Sada dostavljaju pakete velike globalne internetske kompanije. Junior, najbolji dostavljač bit će promaknut kada slučajno aktivira Baby Making Machine, koji proizvodi preslatku curicu. U očajničkom pokušaju da riješi problem prije nego šef poludi, Junior i njegov jedini čovjekoliki prijatelj Tulip, na planini roda, pokušat će izvršiti svoju prvu dostavu djeteta – u ludom putovanju koje bi moglo usrećiti više od jedne obitelji i vratiti pravu misiju roda u svijetu.

 

Radnja filma ‘Sedmorice veličanstvenih’ smještana je u gradić Rose Creek koji se nalazi pod smrtonosnom kontrolom industrijalca Bartholomewa Boguea, pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije.