Prijava

Vaša prijava

Nestao Sebastijan Hokman (19) iz Novog Čiča, asmatičar je, a kod sebe nema lijekove


Da li je netko vidio mog brata.. Nema ga od jučer od 15:00 ..otišao je na šišanje u Novom Čiču ..bio u V.G. oko 17:00.. Zadnje što je bio aktivan na WhatsApp-u u 18.30.. Od tada ga ne mogu dobiti.. Mislili smo da možda nije kod nekog prespavao..al javio bi se da je otišao kod nekoga…

 

Ovaj potresan status na Facebooku je napisala Petra Hokman. Moli sve koji imaju informaciju o njezinom 19-godišnjem bratu Sebastijanu da joj se jave na 099/784 3304. Najviše je brine to što boluje od astme, a kod sebe nema lijekove. Mladić je u trenutku nestanka na sebi imao traperice, crnu jaknu i kišobran.

 

foto: Facebook
foto: Facebook

“Svaka informacija mi je bitna. Kako ja dijelim s njim sobu, znam kako je to kada nema lijekova u blizini. Počne se gušiti i stvarno mu treba ta pumpica“, priča nam Petra, ističući kako je Sebastijan miran, povučen i da nema baš puno prijatelja.

 

“Ne znam jel kod nekoga išao prespavati, stvarno ne znam gdje bi mogao biti. Završio je srednju školu i baš sutra treba prvi dan krenuti na daljnje školovanje u Zaboku, na menadžment u turizmu, kojega i ja pohađam pa bi zajedno putovali dva put tjedno”, kaže Petra Hokman.

 


Obilježili smo Dječji tjedan

Šampioni!!! Klinci, vi ste zakon!