Prijava

Vaša prijava

Dječjom izložbom Centar za djecu, mlade i obitelj obilježio Dan otvorenih vrata


U Centru za djecu, mlade i obitelj danas je održan Dan otvorenih vrata. Postavili su izložbu radova, koje su tijekom ljeta izrađivala djeca iz šest likovnih grupa. Centar se tako pridružio obilježavanju Dječjeg tjedna u Velikoj Gorici.

 

“Pozvali smo djecu iz ‘Toplog kutka’, što je naš program dnevnog boravka za djecu koja nemaju boravak u školi, a pridružili su se i njihovi roditelji te smo skupa pogledali radove, podružili se, a kasnije idemo na stručni skup Dana dječjih vrtića u Lojtricu gdje imamo izlaganja”, rekla je Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica Centra.

 

centar-za-djecumlade-i-obitelj-4

 

Tijekom ljeta, programe Centra za djecu, mlade i obitelj pohađalo je 300 djece, grupe su popunjene, a neki od tih programa osmišljeni su prije čak 10 godina.

 

“Radovi su dječji, spontani, djeca izražavaju sebe, a to je izuzetno važno i to je ono što mi u Centru njegujemo. Za naše programe je velik interes, a mnoge grupe se popune i bez da objavimo na svojoj web ili facbook stranici”, objasnila je Puljiz Vidović i dodala kako je ideja za nove programe jako puno, ali za to bi im trebao veći prostor te još dvije odgajateljice.

 

“Ljudi vide napredak kod svoje djece koja su u programu ‘Topli kutak’. Mi ih ovdje naučimo disciplini, poštivanju pravila, djeca imaju bolji školski uspjeh i postaju bolji ljudi, a to je najbitnije”, dodala je Puljiz Vidović.

 

centar-za-djecumlade-i-obitelj-2