Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica dobila fast food s egzotičnom hranom


U potrazi za dobrom i kvalitetnom hranom, a opet pristupačnom po cijeni, najčešće ostanemo razočarani. Pogotovo kad je brza hrana u pitanju. Velika Gorica odnedavno u svojoj ponudi ima nešto novo i drugačije što će svakako zadovoljiti i one najkritičnije kada je hrana u pitanju.

 

31.10.2016. - Velika Gorica, Lobby food, restoran brze hrane. foto: David Jolić/Cityportal
31.10.2016. – Velika Gorica, Lobby food, restoran brze hrane. foto: David Jolić/Cityportal

U Zagrebačkoj 55 smjestio se „Lobby food“  koji svojom jednostavnošću već na prvi pogled budi znatiželju, a kada otkrijete ponudu, dođe vam da sve probate odjednom. Upravo ovo potvrđuje i vlasnik Karlo Popović. „Dobili smo priliku otvoriti fast food s malo drugačijom ponudom u Velikoj Gorici. Htjeli smo ponuditi jeftiniju varijantu hrane na egzotičniji način.“

 

I baš zato su odabrali burgere, a ne hamburgere koje možete pojesti na svakom „ćošku“  nego nešto puno ukusnije i hranjivije. Ali u Lobbyu još možete probati i sve popularniji wok, sendviče, razne vrste salata, mexicano wraps s raznim punjenjima, jela s grilla (pogledom na jelovnik vrlo primamljivo zvuči „metar kobasica“ što ćete uistinu i dobiti ako ih naručite), a ono čemu ćete doista teško odoljeti su svinjska rebrica. Po čemu su posebna otkriva Popović: „Rebrica prvo kuhamo po nekoliko sati, a tek onda idu na pečenje. Uz njih ide barbeque umak koji sami pripremamo. Svi su za ovo jelo negdje čuli, a sada ga mogu i probati ovdje u Velikoj Gorici.“

 

31.10.2016. - Velika Gorica, Lobby food, restoran brze hrane. foto: David Jolić/Cityportal
31.10.2016. – Velika Gorica, Lobby food, restoran brze hrane. foto: David Jolić/Cityportal

Iz Dalmacije gotovo svakodnevno stiže svježe meso, a i sve ostale namirnice su domaća sirovina. Ćevape i pljeskavice pripremaju od junetine, a važno je napomenuti kako sve umake rade sami.

 

Petkom u ponudi potražite pržene lignje, a dobra vijest stiže i za one koji vole pojesti nešto „na žlicu“, iz Lobbya su i o tome mislili, pa se vrijedi raspitati  što se nudi. Uskoro ćete sve to moći doznati na njihovoj internet stranici, ali zasada sve odlično funkcionira i preko njihove Facebook stranice „Lobby food“.

 

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 09-23 sata, dok od petka do nedjelje rad od 09-02 sata. Dostava vam je na raspolaganju svakog dana do 23 sata i besplatna je za narudžbe iznad 50 kuna.

Galerija fotografija: