Prijava

Vaša prijava

FOTO VIS Jane raspjevale djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje


VIS Jane već tradicionalno, svake godine dolaze u Centar za odgoj i obrazovanje razveseliti djecu pjesmom. Večeras su mališanima otpjevale neke od svojih najpoznatijih pjesama, kao što su ‘Mi smo Jane, Janice’, ‘Jelica vezuje’ i ‘Lipo ti je kad se kuruz sije’, a djeca iz Centra Janama su poklonili pjesmu ‘Kad si sretan’, koju su zajedno i otplesali.

 

“Jako vole Jane zbog njihova načina pjevanja. Njihovi zvonki glasovi ispune cijelu dvoranu veseljem. Djeca su reagirala velikim pljeskom, ritmizirala su u međuvremenu i radovala se svakom trenutku. Za njih je jako lijepo kada im netko tako dođe i razveseli ih, a pogotovo kada je glazba u pitanju”, rekla je učiteljica u Centru za odgoj i obrazovanje Marina Robotić.

 

“Mi smo niz godina bile gošće u ovoj školi i tu smo održavale svoje probe i tako smo tradicionalno jednom godišnje, u ovo vrijeme, djeci priuštile jedan koncert da svi zajedno pjevamo. Odlična su publika i znaju puno naših pjesama i uvijek ih pjevaju”, komentirala Alina Haraminčić, članica VIS Jane.

 

Galerija fotografija