Prijava

Vaša prijava

Nikica Kasunić prvak Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom


Završetkom 4. kola Hrvatske boćarske lige za osobe s invaliditetom u subotu, 12. studenog, članovi Boćarskog kluba osoba s invaliditetom ‘Marijan Dobrinčić’ odličnim rezultatima zaključili su ovogodišnju natjecateljsku sezonu. Nikica Kasunić, u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja, postao je prvak Hrvatske, a Marko Turković u Puli je zabilježio tri pobjede i tako osvojio drugo mjesto.

 

“U ovoj godini marljivo sam radio i vjerovao da će naporni rad donijeti ovakav, za mene ogroman uspjeh. Iako treniramo u skromnim uvjetima velika mi je čast što sam postao državnim prvakom. Zahvaljujući Sportskom savezu osoba s invaliditetom Zagrebačke županije, ove godine nastupim s novom rampom i boćama koje su mi omogućile da nadvisim svoju konkurenciju. Da moja radost bude veća, najavljen mi je poziv za nastup za reprezentaciju Hrvatske“, komentirao je Nikica Kasunić.

 

“Mi smo mali klub, ali nas krasi jedno prijateljstvo i ljubav za boćanje. Možda sam mogao i bolje, ali nije mala stvar biti drugi u Hrvatskoj. Naravno da sam zadovoljan, a potrudit ću se da slijedeće sezone budem na vrhu konkurencije u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja. Kao i Nikici, i meni je najavljen poziv za nastup u reprezentaciji Hrvatske”, zadovoljno je izjavio Marko Turković.