Prijava

Vaša prijava

Trnoružičina djevojačka zabava uskoro na daskama Scene Gorica


Četiri godine nakon predstave “I živjeli su sretno…?” i momačke večeri Trnoružičinog princa, Scena Gorica pripremila je predstavu i o Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi. Svoju premijeru predstava “I živjele su sretno” doživjet će 2. prosinca, u 20 sati, u dvorani Gorica.

 

Autorsku ekipu čine dramska spisateljica Nina Horvat, redateljica Frana Marija Vranković te scenografkinja Marta Crnobrnja, pridružili su im se kostimografkinja Katarina Radošević Galić te glazbenici Luka Ivoš i Ivan Čaće. Princeze iz bajki u komediji utjelovljuju Jelena Hadži – Manev (Trnoružica), Mia Krajcar (Pepeljuga), Doris Pinčić Rogoznica (Snjeguljica) te Selma Mehić (Bezimena).

 

“Nakon što je spavala 100 godina, Trnoružica se probudila i upoznala svog princa iz bajke. Nekoliko godina kasnije oni su se zaručili i odlučili vjenčati. Kako je Trnoružica prespavala znatan dio 20. i početak 21. stoljeća, tema njezine djevojačke su burne 20-e, ali bez prohibicije. Uz Pepeljugu, na zabavi su Snjeguljica i Bezimena supruga princa, koji se zabunom oženio njom, a ne Malom Sirenom”, kažu iz Scene Gorica.