Prijava

Vaša prijava

Crometeo: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna


Sutra nas očekuje nastavak stabilnog vremena. Bit će suho i djelomično sunčano, a ujutro i prijepodne može biti magle i niske naoblake. Oborine se ne očekuju, a biometeorološke prilike će biti većinom povoljne pa će se i meteoropati osjećati bolje. Jutarnja temperatura od -7 do -2, a najviša dnevna od 1 do 6 Celzijevih stupnjeva, kaže prognostičar Kristijan Božarov iz Crometea.

 

I u petak će biti suho i djelomično sunčano, a zapuhat će slab južni i jugozapadni vjetar pa će temperatura zraka danju možda biti malo viša. Oborine se ne očekuju, a biometeorološke prilike će biti malo nepovoljnije zbog južine. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a najviša dnevna između 2 i 7 Celzijevih stupnjeva. U nekim nizinama postoji mogućnost da neka mjesta ostanu cijeli dan ispod magle ili niske naoblake. U tom slučaju će noćna temperatura biti malo viša, a dnevna malo niža od navedene.

 

 U subotu i nedjelju djelomično sunčano, suho i stabilno vrijeme. Jutra će donijeti temperaturu ispod 0°C, a dnevna će biti iznad nule. Vjetar većinom slab jugozapadni, uglavnom u brežuljkastim područjima. Dakle, čini se da u sljedećih sedam dana imamo većinom suho i prohladno zimsko vrijeme, zasad još uvijek bez snježnih pahulja. Kraj ovog i početak sljedećeg tjedna bi mogao biti malo topliji, ali samo pod uvjetom da ne bude dugotrajne magle i niskih oblaka.