Prijava

Vaša prijava

Na Plesu sjednite u MiG-21 i virtualno poletite


U povodu 25. obljetnice osnivanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, sutra će na Plesu u vojarni ‘Pukovnika Marka Živkovića‘ biti Dan otvorenih vrata.

 

Posjetitelji će od 10 do 14 sati moći razgledati zrakoplovni taktičko-tehnički zbor na kojem će biti izloženi avioni i helikopteri Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Također, zainteresirani posjetitelji moći će se informirati o mogućnostima ostvarivanja karijere u Oružanim snagama RH, a bit će izložena i kabina aviona MiG-21 s originalnim sjedištem te kompjutorski simulator letenja.

 

Ovom prigodom održat će se i letački program, tijekom kojeg će posjetitelji moći vidjeti letačke sposobnosti aviona MiG-21, Zlin-242L, PC-9M, helikoptera Bell-206 Jet Ranger i Mi-171Sh, te nastup akro grupe “Krila Oluje“.

 

Parking za posjetitelje osiguran je na glavnom ulazu u vojarnu “Pukovnik Marko Živković”, Klarići 50c, a za posjetitelje koji dolaze iz smjera Domovinskog mosta na ulazu 2, u Kobiliću, na jugoistočnom dijelu vojarne.