Prijava

Vaša prijava

Donosimo reakcije novog predsjednika goričkog HDZ-a Krešimira Ačkara


Krešimir Ačkar postao je, s 1.066 glasova, novi predsjednik gradske organizacije HDZ-a. Na jučerašnje izbore izašlo 1.524 od 2.424 članova te stranke, a Ačkarov protukandidat Tomislav Lukšić osvojio je 648 glasova.

“Ovaj naš unutarstranački proces nije bio ni bitka, nije bio nikakva borba, to je nešto što smo morali napraviti da u našoj obitelji izaberemo prvoga među jednakima. I moj prijatelj Tomo i ja smo bili dobar izbor, tko god da je pobijedio. Želim naglasiti da je sutra novi dan i da se sutra zajedno i Tomo i ja okrećemo prema novoj bici, a to je pobjeda na lokalnim izborima. Unutar naše stranke trebaju ostati sve stvari koje jesu i svi ljudi dobre namjere su uvijek dobrodošli da s nama grade novi, bolji HDZ u svrhu boljega grada Velike Gorice”, rekao je Krešimir Ačkar i pozvao na zajedništvo te iskazao vjeru u novu pobjedu na lokalnim izborima.

“I Tomislav i ja jednako volimo i HDZ i Turopolje i Veliku Goricu. Volimo ih previše da bi si dopustili da trošimo energiju na nešto što nije na korist naše stranke i građana”, zaključio je Ačkar.


Nakon KTC-a svladali Bjelovar

Modelarska liga, državna razina natjecanja