Prijava

Vaša prijava

Taekwondo klub Velika Gorica osvojio 11 medalja u Vrbovcu


Taekwondo klub Rugvica organizirao je u subotu u Sportskoj dvorani Vrbovec 15. po redu međunarodni turnir M2. Na natjecanju je nastupilo 400 natjecatelja iz sedam država. Taekwondo klub Velika Gorica na ovom natjecanju nastupio je sa 17 natjecatelja i osvojio 11 medalja, od kojih četiro zlata, tri srebra te četiri bronce.

“U ukupnom poretku 66 klubova zauzeli smo odlično 2. mjesto. Kako smo i navikli kroz prošlu godinu, naše cure nastavljaju u istom ritmu te na ovom turniru potvrđuju da bi i ove godine mogli očekivati dobre rezultate od njih, s ukupnih 30-ak bodova prednosti u ukupnoj konkurenciji ‘cura’ bile su uvjeljivo prve. Na tatami nam dolaze i nove nade koje su ove godine iz mlađih kadeta prešle u starije kadete, te već na ovom turniru pokazuju kako bi se moglo u budućnosti na njih ozbiljno računati”, kažu iz Taekwondo kluba Velika Gorica.

Zlato su osvojili Ema Zaloker, Marija Borović, Sara Habijančić i Antonio Cvetković. Srebro su Gorici donijeli Dora Habijančić, Lana Maletić, Ivona Mihanović, a broncu Barbara Tarandek, Maella Sabljak, Nina Mikulin te Natalia Lovrić.