Prijava

Vaša prijava

Učenici Osnovne škole Jurja Habdelića dobili nova računala


Hrvatska poštanska banka otvorila je modernu poslovnicu u centru grada, na Trgu kralja Petra Krešimira IV. Tom prilikom donirali su deset računala učenicima Osnovne škole Jurja Habdelića, po jedno za svaku godinu poslovanja u Velikoj Gorici.

15.02.2017. Velika Gorica – Otvorenje nove poslovnice HPB-a. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

”Naša glavni zadatak je da našim klijentima pružimo nabolje usluge, kredite i uvjete. Nastojimo biti partneri našim korisnicima. Konverzijom stambenih kredita u kune učinili smo pozitivne pomake na domaćem tržištu. No, tu priča ne staje. Želimo pozitivno utjecati i na naše okruženje. Na tom je tragu i današnja donacija. Smatramo da je ulaganje u djecu i školstvo izrazito važno”, rekao nam je Tomislav Vujić, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke.

15.02.2017. Velika Gorica – Otvorenje nove poslovnice HPB-a. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec. Istaknuo je da otvaranje svakog novog poslovnog subjekta našem gradu daje dodatnu novu vrijednost.

”Smatram daje ovo jedan reprezentativan prostor, koji je pristupačan našim sugrađanima i dobro prometno povezan. Naglasio bih da mi je izuzetno drago da naši poslovni subjekti pomažu goričke osnovne škole. Naši najmlađi sugrađani to zaslužuju i trebamo učiniti sve kako bi im omogućili što bolje uvjete za njihovo školovanje i odrastanje”, istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Novu poslovnicu u cijelosti su opremili i projektirali hrvatski proizvođači i arhitekti. Nova gorička poslovnica HPB-a ujedno je i najmodernija u zemlji.  Iz HPB-a kažu kako im je Gorica osobito zanimljiva zbog svoga položaja i veličine, te da upravo u njoj žele napraviti jači tržišni iskorak.

Foto galerija