Prijava

Vaša prijava

Najbolji hrvatski vatrogasci odmjerili snage u brzom spajanju usisnog voda


Vatrogasci iz 10 hrvatskih županija odmjerili su snage u brzom spajanju usisnog voda. Na 3. Kupu Franje Mikulina nastupilo je 55 ekipa. Ekipa DVD-a ”Andrilovec” osvojila je prvo mjesto u kategoriji muški A s 484,6 bodova. U ženskoj A kategoriji najbolje su bile vatrogaskinje DVD-a ”Buševec” s osvojenih 478,96 bodova. U konkurenciji muškarci B najbolja je bila momčad DVD-a ”Leskovec”, a u ženskoj B kategoriji članice DVD-a ”Turopolje”.

Muški Superkup osvojili su članovi DVD-a Andrilovec, a ženski natjecateljice DVD-a ”Zaprešić”. U kategoriji ”Silver” najbolji su bili vatrogasci DVD-a”Razljev”. Domaćini su osvojili prvo mjesto u istoj kategoriji u ženskoj konkurenciji.

foto: facebook.com/dvd.ribnica

”Zadovoljan sam natjecanjem i mogu pohvaliti sve naše članove koji su odradili veliki posao organizacije. Hvala i svim ekipama na dolasku i vjerujem da ćemo sljedeće godine biti još bolji, jer uvijek treba težiti boljem i uspješnijem”, istaknuo je predsjednik DVD-a Ribnica Stjepan Vrban.

DVD ”Ribnica” oveće godine proslaviti 70. obljetnicu djelovanja. Kako kažu, veliki dio svog rada posvećuje vatrogasnim natjecanjima. Rezultat takvog rada i plasman jedne njihove ekipe na vatrogasnu olimpijadu, koja će biti održana u srpnju u Austriji. Plasman na Olimpijadu cure su izborile na državnom natjecanju gdje su ostvarile drugo mjesto.


Dučec će zaplesati u Amsterdamu

Državno Natjecanje iz geografije