Prijava

Vaša prijava

Knjižnica časti, besplatan je upis za nove članove


Gradska knjižnica Velika Gorica u povodu svog dana, u petak, poklanja besplatan upis za sve koji se prvi put upisuju u knjižnicu. Novi korisnici trebaju sa sobom donijeti osobnu, a djeca zdravstvenu iskaznicu. Upisati se mogu u jednom od tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, u Područnoj knjižnici Galženica ili u Dječjem odjelu.

“Protekle godine obilježeno je 130. godina od otvorenja Prve čitaonice u Velikoj Gorici i jednako toliko godina knjižničarstva u Turopolju. Taj dan tradicionalno obilježavamo 3. ožujka, a i ove godine besplatno ćemo upisivati nove članove. Također je obilježena i 10. obljetnica djelovanja samostalnog Dječjeg odjela, a godinu ranije 35. godina rada Područne knjižnice Galženica. Povodom ovih važnih obljetnica u izdanju knjižnice objavljena je monografija “Gradska knjižnica Velika Gorica u lokalnoj zajednici: 130. obljetnica osnivanja Prve čitaonice u Velikoj Gorici” čije će se svečano predstavljanje održati na Dan knjižnice”, podsjetili su iz knjižnice.

U vrijeme predstavljanja monografije, od 11.30 do 14 sati, sva tri odjela knjižnice će biti zatvorena te se korisnici ili oni koji to žele postati u to vrijeme neće moći upisati.

“Za one koji se tijekom tog dana ne uspiju upisati zbog izvanrednog radnog vremena knjižnice, omogućit ćemo naknadni besplatan upis tijekom sljedećeg dana. Svaki šesti stanovnik Velike Gorice i okolice naš je član, pridružite nam se i Vi”, pozvali su iz knjižnice.