Prijava

Vaša prijava

Goran Beus Richembergh čestitao sugrađankama Međunarodni dan žena


HNS-ov kandidat za goričkog gradonačelnika Goran Beus Richembergh iskoristio je sunčano prijepodne kako bi Goričankama čestitao predstojeći Međunarodni dan žena.

”Svim Goričankama i Turopoljkama želim sve najbolje povodom Međunarodnog dana žena. Osobito u ovo vrijeme kada se pokušava njihova prava podvesti pod upitnik. Danas svjedočimo tome da su žene potplaćene u odnosu na muškarce za isti posao koji obavljaju. Pokušava ih se opet gurnuti na marginu kao da ne živimo u 21. stoljeću. Želim im da ostvare sve svoje ambicije, te puno zdravlja, ljubavi i volje da se promjene stvari oko njih na bolje. Pozivam ih da to učinimo zajedno”, poručio je svojim sugrađankama Beus Richembergh.

04.03.2017. Velika Gorica – Akcija HNS-a povodom Dana žena. foto: Anes Šuvalić/cityportal.hr

Prigodne poklone koje je Goričankama dijelio HNS-ov kandidat za goričkog gradonačelnika pripremile su članice Ženske inicijative HNS-a Velike Gorice.

”U poklon paketićima nalazi se sjemenje nevena, dragoljuba i kadifica. Ove biljke još nazivaju i prijateljima vrta, a ono što je nama najzanimljivije, cvjetovi su im narančaste boje. Svi koji ih posade imat će lijep vrt i boju u njemu. Uz sjemenje, dijelimo i bookmarke na kojim se nalaze ispisana profesije u ženskom rodu. Svime time sijemo jednu ideju o rodnoj ravnopravnosti i u domeni profesija”, objasnila je Ivona Beus Richembergh, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Velike Gorice.

Treba još samo pričekati do svibnja kako bismo saznali hoće li se neveni, dragoljubi i kadifice dobro primiti u goričkim vrtovima.