Prijava

Vaša prijava

FOTO ‘U dućanu za 150 kuna kupim dvije stvari za dijete, a ovdje više od 10 i to markiranih’


Dječja roba od pet kuna, oprema za bebe, ženska odjeća, cipele i nakit te muška odjeća. Sve se to danas moglo naći na šestom po redu VG Buvljaku u Osnovnoj školi Eugena Kumičića. Velika ušteda za kućni budžet ne znači nužno kompromis u kvaliteti, a upravo to pokazao je i današnji Buvljak.

“Prodajem stvari za curice i dečke, od bodija, trenirki, tajica, vreća za spavanje i kapica do termosica i cipelica. Cijene su od pet do maksimalno 80 kuna za nove stvari s etiketom koje su markirane. Takve stvari smo uglavnom dobili, a djeci su bile premale. Imam blizance i moram se riješiti robe koju nisu iznosili. Ono što ovdje ne prodam nosim u Crveni križ. Bolje nego da bacim. Sve što zaradim uglavnom potrošim ovdje za nekim drugim štandom”, priznala je Nikolina Gmaz.

Vjerojatno najveća ušteda je na opremi za djecu. Trodjelni komplet koji čine dječja kolica, košara i autosjedalica tako na Buvljaku možete kupiti za oko 1.500 kuna, dok je u dućanu koštao više od 6.500 kuna.

11.03.2017. Velika Gorica – U OŠ Eugena Kumičića održao se proljetni buvljak. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

“Trenutno imamo 32 izlagača što je najveći Buvljak do sada. Imamo robu i opremu za najmlađe, za mame, ali ovaj put i za tate. U budućnosti planiramo i za umirovljenike. I danas je Buvljak humanitarnog karaktera za novoosnovanu Udrugu Sigurna kućica za životinje. Posjetitelji mogu donirati hranu, novac, dekice ili lijekove, a izlagači će 10 posto od prodane robe dati za Udrugu”, objasnila je jedna od organizatorica Buvljaka Gordana Lazić i priznala kako su ‘buvljakuše’ iznenađene i oduševljene popularnošću koju je Buvljak stekao u tako kratko vremena.

11.03.2017. Velika Gorica – U OŠ Eugena Kumičića održao se proljetni buvljak. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

“Sviđa mi se ponuda. Imam blizance od šest godina i uvijek nešto nađem. Potrošila sam za sada oko 150 kuna za više od 10 artikala. Za te novce bih u dućanu kupila jedne hlače i majicu. Dijete stvari može nositi u vrtić, ali i kada negdje idemo jer je većina markirana i za ove novce to nigdje ne bih mogla kupiti, a nosit će to cijelu sezonu. Nakon što prerastu, stvari podijelimo”, objasnila je Danijela Horvačić, jedna od mnogobrojnih posjetitelja Buvljaka koji traje danas do 14 sati.

Galerija fotografija