Prijava

Vaša prijava

Slavlje Udarnika 4:2 u Svetom Ivanu Zelini


Već po običaju nakon svake utakmice Udarnika, bila ona odlična ili malo slabija kvalitetom, javi se sportski direktor kluba iz Kurilovca Darko Janječić koji živi za nogomet. U subotu 11. ožujka 2017. Udarnik je u Svetom Ivanu Zelini u okviru 17. kola prvenstva Međužupanijske lige središte Zagreb pobijedio Zelinu 4:2.

Cilj je sačuvati prvu poziciju iz jesenske polusezone. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

“Nakon jučerašnje prezentacije u Zelini momčad Udarnika je dokazala da je utakmica u Kutini protiv Moslavine bio samo malo slabiji dan. U Zelini je momčad na čelu sa strategom Borisom Perkovićem zaslužila sve čestitke jer bila je to prava ljepotica, puna akcija, prilika, udaraca i što je najvažnije golova. Prvo poluvrijeme domaćin je krenuo uraganski i u prvih 10 minuta stvorio dvije stopostotne šanse, ali fenomenalni Kranjčec je obranio gotovo nemoguće.

Nakon toga dvije odlične šanse Brajka i Petkovića brani golman domaćina ali u 31. minuti nakon odlične akcije Konjević zabija za domaćina. Ritam utakmice ne jenjava i Udarnik zabija u 43. minuti nakon centaršuta Brčića kada se najbolje u gužvi pred golom domaćina snašao Matej Skrbin i zabio glavom za 1:1 što je i rezultat na poluvremenu.

Damir Milanović zabio je u Svetom Ivanu Zelini. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

U drugom dijelu Udarnik kreće još jače i u dvije minute zabija dva gola. Prvi u 56. minuti zabija kapetan Damir Milanović glavom, a samo minutu kasnije Ante Džaja izbija iz drugog plana sam pred golmana domaćina, vara ga odličnom fintom i praktički se sam ušetao s loptom u gol. Nakon toga fizički puno spremniji igrači trenera Perkovića mogu nokautirati domaćina ali propuštaju 5-6 čistih zicera i kazna stiže u 78. minuti kada obrani Udarnika bježi brzonogi Skupnjak te smanjuje rezultat na 2:3 ali za nešto više domaćin nije imao snage i gostujući igrači to koriste.

Trener Boris Perković i Udarnik otvorili su odlično proljetnu polusezonu.

Nakon sjajnog prodora i udarca Kristijana Brčića, lopta se odbija do Pralasa koji zabija za 4:2 u sudačkoj nadoknadi za veliku i super vrijednu pobjede Udarnika. U Perkovićevoj momčadi blistao je glavni veznjak Ante Džaja, odlični mladi napadač Branimir Ramljak, brzonogi Brčić koji je izluđivao prodorima momčad domaćina, neprelazni stoperski par Milanović – Ladović, te fenomenalni golman Kranjčec.

Darko Janječić i Branimir Ramljak
Zadovoljni Darko Janječić i Branimir Ramljak. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Još jednom je naš trener Perković pokazao da je maher za pripremu i igru momčadi, te će se momčad Udarnika iz utakmice u utakmicu još dizati i nezaustavljivo juri prema zacrtanom cilju a to je 3. HNL. U subotu su igrači Udarnika pokazali zašto su na prvom mjestu i da zaslužuju rang više. Čestitka i svaka čast dečkima i stručnom stožeru Borisu Perkoviću i pomoćniku Jurici Šimiru”- i nakon prospavane noći još pun dojmova bio je Darko Janječić Žica.


FRIK IZ KVARTA Kavez na otvorenom