Prijava

Vaša prijava

Gradići slavili na Zvrniku


U lokalnom turopoljskom derbiju Međužupanijske lige na buševskom Zvrniku snage su odmjerili domaći Polet i Gradići. Takvi dvoboji uvijek su neizvjesni i puni naboja, pobijediti u takvoj utakmici uvijek je prestiž. Ovoga puta obostrano značajna tri boda odnose Gradićani koje vodi trener Zoran Tomčić. Znakovito je da je ovaj strateg početkom sezone trenirao Polet pa mu očito nije bio problem kako se suprostaviti svojim bivšim igračima. Također gotovo ista sudbina zadesila je Sinišu Ferenčeka što se odnosi na promjenu kluba, a ovaj je pak igrač bio među ponajboljim pojedincima na terenu.

13.03.2017. Buševec, SRC Zvrnik. MŽNL , 17. kolo, Polet-Gradići. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Gol odluke pao je u 19. minuti, na sredini terena kojih tridesetak metara od gola slobodan udarac izveo je Damir Bogović na lijevu stranu gdje utrčava Krešo Budimir koji iz mrtvog kuta servira loptu na pola metra od gol linije Ekollu.

13.03.2017. Buševec, SRC Zvrnik. MŽNL , 17. kolo, Polet-Gradići. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

Do same završnice bilo je pokušaja da se ugroze protivnička vrata, ipak nešto više od igrača Gradića. Mnogo prigovora kako sa tribina tako i sa klupa za pričuve otišlo je prema sucu zbog zbog poništenih golova ili nedosuđenih sumnjivih situacija u kaznenom prostoru. Sudac je pak autoritet gradio žutim kartonima podijelivši ih čak devet. Na kraju se gleda jedino rezultat koji je realan.

13.03.2017. Buševec, SRC Zvrnik. MŽNL , 17. kolo, Polet-Gradići. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

POLET (B) – GRADIĆI 0:1

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 120. Sudac: Vidalin (Repušnica). Pomoćnici: Božiček i Krznarić (oba iz Kutine).

STRIJELAC: 0:1 – Ekollo (19).

POLET (B): Dolački, Pejak, Tičarić, Sovina, Stuparić, Zagorec, Matušin, Sremić (od 82. Blažinić), Sučić, Zlodi, M. Brajković (od 61. L. Brajković).
TRENER: Ivica Burić.

GRADIĆI: Kovačić, Lacković (od 58. Šimunović), Rajić, Krstanović, Budimir, Cindrić, Štefner (od 58. Župetić), Ferenček, Bogović (od 73. Furić), Šandor (od 78. Butković), Ekollo (od 90. Barišić).
TRENER: Zoran Tomčić.

ŽUTI KARTONI:
Polet: Zlodi, Stuparić, L. Brajković, Pejak, Sremić.
Gradići: Lacković, Cindrić, Župetić, Barišić.