Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik Barišić najavio Sporazum s Međunarodnom zračnom lukom


Gradonačelnik Dražen Barišić najavio je kako će za nekoliko dana biti spreman Sporazum između Grada Velike Gorice i Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman, kojim će biti definirana mogućnost prometa za Velikogoričane.

“Od samog početka, davanja suglasnosti na potrebne dozvole, Velika Gorica je inzistirala na ostajanju postojećeg ulaska u Zračnu luku i na tome kontinuirano radimo”, istaknuo je Barišić, dodavši kako je Zračna luka Franjo Tuđman, ne samo najveća investicija i najveći projekt cijeloj Hrvatskoj, već i rezultat intenzivnih napora u ostvarivanju novih perspektiva za razvoj gospodarstva, turizma i zapošljavanja naših građana.

“Velikoj Gorici ovakav projekt prije svega znači novi gospodarskih zamašnjak i otvaranje novih mogućnosti razvoja, a građanima znači nova radna mjesta, bolji životni standard i bolje prilike za razvijanje poslovanja”, zaključio je gradonačelnik.

U priopćenju za medije koje je uputio Grad stoji i kako će građani Velike Gorice, a posebice naselja Pleso u Međunarodnoj zračnoj luci imati partnera, o čemu svjedoči i jučerašnji sastanak u resornom ministarstvu.

“Upravo s ciljem omogućavanja normalnog režima prometa, pa čak i poboljšanog za gospodarstvenike Plesa, gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić u stalnim je kontaktima s upravom Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman, a posljednji sastanak na navedenu temu održan je jučer u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture“, kažu iz Grada Velike Gorice.

 


U Zračnu luku bez promjena za Velikogoričane

Modelarska liga Zagrebačke županije