Prijava

Vaša prijava

ZLU NE TREBALO Imate neobičan madež? Dođite na pregled i rano otkrijte melanom


Melanom je najređi oblik raka kože, ali istovremeno i najopasniji. Nije ga lako prepoznati na prvi pogled te je pregled liječnika specijaliste neophodan za postavljanje dijagnoze. Ako ste uočili neobične promjene na koži ili madežu, ne čekajte. Dođite na besplatan pregled koji će za velikogoričko područje biti organiziran na dvije lokacije.

U petak, 17. ožujka, liječnik će vas čekati u Donjoj Lomnici, u ljekarni na adresi Školska bb (tel. 6219 098). Pregled se nastavlja u ponedjeljak, 20. ožujka, u Velikoj Gorici, u ljekarni na Trgu kralja Petra Krešimira IV br. 7 (tel. 6221 269). Idućeg dana akcija ranog otkrivanja melanoma je također u Velikoj Gorici, ali u ljekarni u Ulici Matice hrvatske bb (tel. 6256 526).

Program će provoditi dermatovenerolozi Specijalne bolnice Naftalan, a telefonske rezervacije termina su obavezne.

“Ovaj program Zagrebačka županija provodi četvrtu godinu za redom, a interes stanovnika Županije je iznimno velik. Prema izvješću Specijalne bolnice Naftalan u 2016. godini pregledano je 426 osoba”, kažu iz Zagrebačke županije, koja je za prevenciju tumora za ovu godinu osigurala 50.000 kuna.

 


Modelarska liga Zagrebačke županije