Prijava

Vaša prijava

Naučite upravljati svojim brigama i zabavljati se dok ih rješavate


Najnovije izdanje radionice razmjena vještina ‘Četrti četrtek‘ naučit će polaznike kako upravljati brigama da one ne bi upravljale nama. Voditelj radionice je psiholog Marko Škopac iz zagrebačkog Centra za psihodramu, a građani na njoj mogu sudjelovati besplatno u četvrtak, 23. ožujka, u 18 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica.

Problemi na poslu, loše ocjene, manjak novca, sve one obaveze koje samo čekaju da budu obavljene opterećuju ljude, iako ne bi trebale. Psiholog Marko Škopac naučit će Goričane da kažu stop brigama i na novoj radionici razmjene vještina nauče kako se nositi sa stvarima koje ih opterećuju i usput se dobro zabave.

“Na ovoj radionici moći ćete otkriti kako možete iskoristiti svoju zabrinutost da bolje razumijete sebe i da bolje rješavate probleme. Moći ćete naučiti kako da upravljate svojom kreativnošću i da je upotrijebite u svoju korist a ne za samomučenje brigama. Pri tome ćete se i dobro zabaviti, jer učenje i rad, promjena i radost idu zajedno”, rekao je Škopac.