Prijava

Vaša prijava

Saznajte kako dijete pripremiti za svijet odraslih


U Dječjem odjelu Gradske knjižnice umirovljena odgojiteljica Jasna Sršen predstavit će svoju knjigu „Od priče do igre“. Kroz pet tematskih cjelina autorica objašnjava jednostavne i originalne odgojne postupke, koji podržavaju djetetovu individualnost i ne požuruju djetetov ulazak u svijet odraslih.

„Literarnim sadržajima autorica potiče na razmišljanje o tome kako djetetu na jednostavan i domišljat način približiti prirodni poredak stvari. Dosjetljivim odgovorima zadovoljava djetetovu znatiželju, a pri tome ne uništava magičnost djetinjstva. U svaku tematsku cjelinu uvodi nas pričom kojom ili pobudi maštu ili probudi emocije ili izazove znatiželju. Nakon toga zabavlja nas zanimljivim stihovima, brojalicama i zagonetkama. Na kraju nudi igre za druženje. Vrlo zanimljiva kombinacija“, najavili su psihoedukativnu radionicu iz Dječjeg odjela.

Radionica je namijenjena roditeljima, odgojiteljima i svima koji rade s djecom. Zbog velikog interesa i ograničenog prostora, za sudjelovanje je potrebno prijaviti se na broj telefona 01 6260 689. Psihoedukativna radionica održat će se u utorak u 18 sati na Dječjem odjelu.