Prijava

Vaša prijava

Kunić predsjednik novoosnovane Županijske Bandić Milan 365 organizacije Zagrebačke županije


Zvonko Kunić predsjednik je Županijske organizacije Zagrebačke županije Stranke rada i solidarnosti koja je osnovana jučer u Velikoj Gorici, a gdje će biti i njeno središte. Za potpredsjednike Županijske organizacije izabrani su Josip Držaić i Pave Vukelić, dok će dužnost tajnice organizacije obnašati Tajana Amšel Zelenika. Trenutno, Županijska Bandić Milan 365 organizacija ima oko 1.200 članova.

“Mi iz županije se rodimo i umiremo u Zagrebu. U Zagrebu se školujemo, liječimo i radimo. Zagrebačka županija nema ni rodilišta, ni bolnice, ni krematorija. I zato se deseci tisuća naših sugrađana pelja u beli Zagreb grad i tako 365 dana godišnje. Suradnja i povezanost Zagrebačke županije i Grada Zagreba je naš politički program”, rekao je Kunić.

21.03.2017. Velika Gorica – Osnovan ogranak stranke Bandić Milan 365 Zagrebačke županije. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Svoju podršku novoosnovanoj organizaciji, unatoč visokoj temperaturi i obvezama na otvaranju novog terminala Zračne luke Franjo Tuđman, došao je dati i predsjednik stranke Milan Bandić.

“Ne dajte se ni od koga zafrkavati. Tamo gdje vidite da imate relevantne političke snage ili pojedince koji već sada rade na dobrobit svojih općina i gradova, odite s njima u koaliciju. Gdje ne, ne dajte se ponižavati, radite svoju listu. Mi smo mlada stranka, ali ja vas uvjeravam da gdje god napravimo listu da ćemo prijeći prag. Zvonko, u Gorici najbolje poznaješ situaciju. Vidi, ako možeš s Barišićem napraviti posao, a ako ne možeš, budite svoji, pa koliko dobijemo dobijemo. Nemojte prodavati jeftino kožu i svjetonazor Stranke rada i solidarnosti“, poručio je svojim stranačkim kolegama Milan Bandić i dodao:”Vaš program je program Grada Zagreba koji je napravio najviše u ovoj zemlji i ukoliko ljudi glasaju za naše ljude, napravit ćemo ono što smo napravili u Zagrebu.”

21.03.2017. Velika Gorica – Osnovan ogranak stranke Bandić Milan 365 Zagrebačke županije. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

A hoće li na izbore izaći u koaliciji ili samostalno, članovi Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti još, kažu, nisu odlučili.

“Još ćemo razgovarati o opcijama, ali ako ja dobro iščitavam raspoloženje unutar stranke, vjerujem da bismo na razini županije išli sami. Kako stvari stoje, i u Gorici ćemo ići samostalno. Suradnja u ovoj koncepciji u Gradu Velikoj Gorici je bila korektna jer smo imali stav ‘ako ne možeš pomoći, nemoj odmagati‘, a možda sam ja za to kriv. Nismo rušili, nego smo gradili, a ako nismo mogli pomoći išli smo dalje”, istaknuo je Zvonko Kunić, predsjednik županijskog ogranka Stranke rada i solidarnosti.

Galerija fotografija

 


Upisi u 1. razred za školsku godinu 2017./2018.